Хек в сметані

Приготуй чудове рибне блюдо на радість сім’ї!
Хек в сметані – блюдо, яке припаде до смаку і дорослим, і маленьким дітям. Адже воно виходить не тільки дуже смачним, але і красивим на вигляд. Приготована таким чином риба, подана з броколі й шматочками лимона, – хороший претендент на роль фірмової страви для будь-якої господині.
Інгредієнти:
- Хек 2 кілограми
- Цибуля 100 грамів
- Лимони 120 грамів
- Броколі 700 грамів
- Сметана 350 грамів
- Спеції сухі за смаком
- Сіль за смаком
- Білий перець за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Приготування:
- Викладаємо в миску сметану, додаємо приправу, яка підходить для риби, білий і чорний перець, сіль. Перемішуємо. Викладаємо суміш у форму для запікання, розрівнюємо.
- Філе хека ріжемо на великі шматочки, викладаємо на сметанну суміш, посипаємо спеціями. На рибу кладемо цибулю, порізану кільцями, і скибочки лимона. Додаємо в форму суцвіття броколі.
- Запікаємо рибу 20 хвилин при температурі 190 градусів.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Лосось по-австралійски