Другі стравиСтрави з риби

Горбуша з морквою і цибулею на сковороді

Пропоную приготувати смажену горбушу з брусочками моркви й цибулею. Цю рибку дуже часто готують в моїй родині, а ще це відмінне блюдо для вечері, обіду і навіть для святкового столу.

Подавати рибу можна як з салатом, так і з картопляним пюре. А можна і як самостійне блюдо, з ароматною золотистою морквою і рубаною зеленню.

Інгредієнти:

  • Горбуша свіжа 1 штука
  • Морква 300 грамів
  • Цибуля ріпчаста 150 грамів
  • Олія рослинна 1 столова ложка
  • Сіль 2 щіпки
  • Спеції 2 щіпки

Приготування:

  1. Рибу почистити, випатрати й порізати порційними шматками, товщиною 3-4 см.
  2. Влити олію на сковороду і викласти шматочки риби. Посолити. Накрити кришкою, обсмажувати 10 хвилин на середньому вогні.
  3. Моркву порізати брусочками або соломкою.
  4. Брусочки моркви викласти зверху на рибу.
  5. Цибулю порубати півкільцями.
  6. Цибулю викласти поверх моркви, трохи посолити й тушкувати під закритою кришкою 30 хвилин. Можна додати спеції й чорний перець. Потім кришку відкрити й продовжувати обсмажувати рибу з овочами ще 10-15 хвилин.
  7. Готову рибу подавати до столу в гарячому вигляді з гарніром з моркви із зеленню.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Скумбрія запечена в фользі з лимоном

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close