Другі стравиСтрави з овочівСтрави з птиці

Гарбуз з куркою

Щоб урізноманітнити своє меню, пропоную вам спробувати це цікаве блюдо. Я покажу, як приготувати гарбуз із куркою, ароматними спеціями й приголомшливою сирною скоринкою. Спробуйте обов’язково!

Інгредієнти:

  • Куряча грудка 500-600 грамів
  • Гарбуз 800 грамів
  • Сир 250-300 грам (дорблю і пармезан)
  • Сушені трави за смаком (базилік, майоран і т.д.)
  • Сіль і часник за смаком
  • Рослинна олія 2 столові ложки
  • Насіння гарбузове 1-2 столових ложок (за бажанням)

Приготування:

  1. Жароміцну форму змажте рослинною олією. Духовку розігрійте до 200 градусів. Курочку вимити, обсушити, наріжте кубиками. Викладіть в глибоку миску, додайте сіль за смаком, спеції, перемішайте. Перекладіть у форму і розрівняйте.
  2. Гарбуз очистити, нарізати кубиками. Посоліть, полийте трохи олією, приправте сушеними травами, часником і доповніть насінням. Все ретельно перемішайте.
  3. Викладіть рівним шаром поверх курки.
  4. Два види сиру наріжте кубиками й викладіть зверху. Надішліть форму в духовку і запікайте до готовності.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Баклажани, фаршировані бараниною

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close