Гарбуз з куркою

Щоб урізноманітнити своє меню, пропоную вам спробувати це цікаве блюдо. Я покажу, як приготувати гарбуз із куркою, ароматними спеціями й приголомшливою сирною скоринкою. Спробуйте обов’язково!
Інгредієнти:
- Куряча грудка 500-600 грамів
- Гарбуз 800 грамів
- Сир 250-300 грам (дорблю і пармезан)
- Сушені трави за смаком (базилік, майоран і т.д.)
- Сіль і часник за смаком
- Рослинна олія 2 столові ложки
- Насіння гарбузове 1-2 столових ложок (за бажанням)
Приготування:
- Жароміцну форму змажте рослинною олією. Духовку розігрійте до 200 градусів. Курочку вимити, обсушити, наріжте кубиками. Викладіть в глибоку миску, додайте сіль за смаком, спеції, перемішайте. Перекладіть у форму і розрівняйте.
- Гарбуз очистити, нарізати кубиками. Посоліть, полийте трохи олією, приправте сушеними травами, часником і доповніть насінням. Все ретельно перемішайте.
- Викладіть рівним шаром поверх курки.
- Два види сиру наріжте кубиками й викладіть зверху. Надішліть форму в духовку і запікайте до готовності.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Баклажани, фаршировані бараниною