Другі стравиСтрави з рису

Фрикадельки з печеними овочами й рисом

Фрикадельки з печеними овочами й рисом. Блюдо самостійне – тут і гарнір і головне блюдо і салат з печених овочів. Рис можна замінити на іншу крупу або пасту.

Інгредієнти:

  • Фарш (свинячо-яловичий) 300 грамів
  • Хлібна крихта 2 столові ложки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний за смаком
  • Рис відварний 2 склянки
  • Кабачок 0,5 штуки
  • Помідори черрі на смак
  • Часник 4 зубчики
  • Червона цибуля 0,5 штуки
  • Оливкова олія 2 столові ложки
  • Петрушка за смаком

Приготування:

  1. Нарізати кабачок, червону цибулю і розчавити зубчики часнику, томати черрі висипати цілі (я запікала половину томатів), посолити, посипати прованськими травами, і влити пару ложок оливкової олії. Перемішати.
  2. Розкласти на деко і відправити в духовку на хвилин 30 при температурі 200 градусів.
    Зварити рис до готовності.
  3. Для фрикадельок змішати фарш, сіль, перець і хлібну крихту. Перемішати. Сформувати маленькі фрикадельки й смажити на олії до готовності.
  4. Збираємо блюдо. Розкласти першим шаром рис і полити його олією з дека після запікання овочів.
  5. Розкидати овочі. Розкласти фрикадельки й свіжі томати черрі. Подавати відразу.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close