Другі стравиКотлети

Фрикадельки з індички й овочів

Фрикадельки з індички й овочів. З овочів я використовую цибулю з морквою і часником. Цибулю і моркву потрібно половину смажити, а половину додати в фарш свіжими. Фрикадельки спочатку смажаться швидко до скоринки, а потім запікаються. При такій техніці приготування, фрикадельки залишаються соковиті, смачні й корисні.

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Морква 2 штуки
  • Часник 2 зубчики
  • Грудка індички 300 грамів
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний за смаком
  • Олія рослинна для смаження

Приготування:

  1. Дрібно наріжте цибулю і пластинами часник. Смажте на середньому вогні до м’якості.
  2. Через дві хвилини додайте одну потерту моркву і смажте ще хвилини три. Остудіть.
  3. Наріжте половину цибулі, що залишилась і другу моркву, закиньте в блендер.
  4. Крупно наріжте філе індички й все ретельно перебийте.
  5. У фарш потрібно висипати остиглі овочі й ще раз перебити.
  6. Одержаний фарш посоліть і поперчіть, перемішайте.
  7. Сформуйте потрібного для вас розміру фрикадельки.
  8. Добре нагрійте сковороду з рослинною олією і швидко обсмажте з чотирьох сторін до скоринки.
  9. Перекладіть у форму для запікання, накрийте фольгою і відправте в розігріту духовку до 180 градусів хвилин на 10.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Котлети з курячої грудки в духовці

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close