Другі стравиСтрави з птиці

Фаршировані курячі ніжки в духовці

Не просто запечена курочка, а зі смачною тягучою начинкою!
Фаршировані ніжки в духовці – начебто дуже просте блюдо, але, водночас, оригінальне і вишукане. Подавати ніжки можна з будь-яким гарніром: і картоплею, і крупами, і овочами – як свіжими, так і вареними або запеченими.

Інгредієнти:

  • Курячі ніжки 600 грамів
  • Твердий сир 60 грамів
  • Часник 2 зубчики
  • Сметана 40 грамів
  • Гірчиця 15 грамів
  • Сіль за смаком
  • Перець за смаком
  • Рослинна олія 5 мілілітрів

Приготування:

  1. Миємо ніжки, трохи обсушуємо паперовим рушником. Акуратно стягуємо шкіру. Натираємо ніжки сіллю.
  2. Чистимо і подрібнюємо часник. У м’ясі робимо глибокі надрізи, не наскрізь. У розрізи поміщаємо подрібнений часник.
  3. Тремо на тертці сир. Фаршируємо ніжки сиром, поміщаючи його в розрізи. Зверху на м’ясо кладемо сир і натягуємо шкіру назад.
  4. У миску кладемо сметану, додаємо гірчицю, перемішуємо. Цією сумішшю змащуємо ніжки з усіх боків.
  5. Нафаршировані ніжки поміщаємо в форму для запікання, яку попередньо потрібно змастити рослинною олією. Ставимо форму в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин. Зверху присипаємо чорним меленим перцем.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Кукурудзяні млинці з качиним конфі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close