Ескалоп по-швейцарськи

Проста, але при цьому вишукано приготовлена страва! Трохи твердого сиру, білого хліба і апетитна вечеря готова!
Інгредієнти:
- Стейк свинячий 4 штуки
- Білий хліб 4 скибочки
- Сир грюйер 50 грам
- Яйце куряче 1 штука
- Оливкова олія 2 столові ложки
- Сік лимонний за смаком
Приготування:
- З стейка зрізати зайвий жир, промити протічною водою, обсушити паперовою серветкою.
- Хліб розкришити за допомогою міксера або комбайна. Сир грюейер (можна Емменталь) потерти на тертці. Змішати з хлібними крихтами. Додати трохи солі і перцю.
- Яйце розбити і взбити в мисці. Стейки занурити в двох сторін в яйце. Потім обваляти в сирно-хлібній суміші.
- Сковороду розігріти з оливковою олією. Стейки обсмажити з двох сторін по 3-4 хвилини.
- Скропити лимонним соком. Подавати з будь-яким салатним листям або гарніром!
Смачного!