Другі стравиКухні світуСтрави з м'яса

Ескалоп по-швейцарськи

Проста, але при цьому вишукано приготовлена ​​страва! Трохи твердого сиру, білого хліба і апетитна вечеря готова!

Інгредієнти:

  • Стейк свинячий 4 штуки
  • Білий хліб 4 скибочки
  • Сир грюйер 50 грам
  • Яйце куряче 1 штука
  • Оливкова олія 2 столові ложки
  • Сік лимонний за смаком

Приготування:

  1. З стейка зрізати зайвий жир, промити протічною водою, обсушити паперовою серветкою.
  2. Хліб розкришити за допомогою міксера або комбайна. Сир грюейер (можна Емменталь) потерти на тертці. Змішати з хлібними крихтами. Додати трохи солі і перцю.
  3. Яйце розбити і взбити в мисці. Стейки занурити в двох сторін в яйце. Потім обваляти в сирно-хлібній суміші.
  4. Сковороду розігріти з оливковою олією. Стейки обсмажити з двох сторін по 3-4 хвилини.
  5. Скропити лимонним соком. Подавати з будь-яким салатним листям або гарніром!

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close