ІталійськаДругі стравиКухні світуСтрави з м'яса

Домашня італійська ковбаса

Автор рецепта – Майкл Ломонако – американський шеф-кухар, ресторатор, телевізійний ведучий.

Покроковий рецепт домашньої італійської ковбаси зі свинини з сиром

Інгредієнти:

  • Свинячої лопатки 2,3 кілограма
  • Холодної води 1 стакан
  • Солі 2 столові ложки
  • Меленого чорного перцю 1 столова ложка
  • Насіння фенхелю 2 столові ложки
  • Тертого сиру пекоріно романо 1/2 стакана
  • Нарізаної петрушки 1/2 стакана
  • Свиняча кишка 230 грамів

Приготування:

  1. Зріжте зайвий жир з м’яса, але не дуже багато, тому, що фарш повинен складатися з 80% м’яса і 20% жиру. Розріжте м’ясо на шматки й пропустіть через м’ясорубку, використовуючи решітку з найбільшими отворами. Пропустіть м’ясо знову, на цей раз, використовуючи решітку з середніми отворами. Пропустіть фарш ще раз через цю ж решітку. У великій мисці змішайте фарш з водою, сіллю, перцем, насінням фенхелю, сиром і петрушкою.
  2. Ретельно промийте кишку під холодною проточною водою і наповніть її водою, щоб побачити пошкоджені ділянки. Встановіть на м’ясорубку насадку для наповнення ковбаси й надіньте кишку на набивну трубку, щільно придавивши її до основи. Помістіть ковбасний фарш в місткість зверху і почніть штовхати його вниз в корпус. Коли фарш почне заповнювати кишку, притримуйте ковбасу рукою. Наповнюйте ковбасу в повільному темпі, щоб фарш розподілився рівномірно, і не утворилися повітряні кишені. Закручуйте ковбасу через кожні 10-15 см.
  3. Посмажте італійську ковбасу на грилі, мангалі або сковороді. Зберігайте домашню ковбасу сирою в холодильнику протягом одного тижня або заморозьте для подальшого використання.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close