Другі стравиСтрави з риби

Червона риба на пару

Ну дуже апетитна рибка. М’яка, ніжна, пікантна!
Червона риба на пару зі спеціями та після маринаду стоїть нарівні з приготовленою в духовці. Внаслідок приготування на пару риба набуває особливу ​​ніжну текстуру, а маринад і прянощі надають кулінарну серйозність цієї страви. До речі, підійде як для маленьких гурманів, так і дорослим любителям смачно поласувати.

Інгредієнти:

  • Червона риба 500 грамів
  • Апельсиновий сік 200 мілілітрів
  • Лимонна цедра 30 грамів
  • Фенхель 3 грами
  • Оливкова олія 20 мілілітрів
  • Сіль 2 грами

Приготування:

  1. Рибу потрібно розділити на половинки-стейки й видалити хребет. Далі шматочки риби потрібно 10 хвилин маринувати в суміші апельсинового соку і цедри лимона. Посолити за смаком.
  2. Потім дістати все з маринаду і посипати фенхелем.
  3. У мультиварку встановити кошик для приготування на пару, викласти шматочки риби одним шаром. Готувати 20 хвилин.
  4. При подачі полити оливковою олією. Подавати таку рибу добре з овочами, приготованими також – на пару.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Філе окуня під сиром

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close