ГрузинськаДругі стравиКухні світуСтрави з м'яса

Чанахи

Чанахи блюдо родом з Грузії. В оригінальному рецепті це тушкована баранина в глиняному горщику з різними овочами, як правило це картопля, баклажани, томати й цибуля.

Інгредієнти:

  • Яловичина 500 грамів
  • Картопля 8 штук
  • Помідори 500 грамів
  • Баклажани 300 грамів
  • Морква 200 грамів
  • Часник 4 зубчики
  • Лавровий лист, сіль, перець і зелень за смаком

Приготування:

  1. Баклажани миємо й нарізаємо кубиками. Солимо й залишаємо на 30 хвилин, потім промиваємо водою і трохи віджимаємо.
  2. М’ясо, цибулю, картоплю і помідори нарізаємо кубиками. Моркву натираємо на крупній тертці.
  3. Беремо горщик. На дно викладаємо м’ясо, трохи солимо і перчимо. Зверху картоплю, потім баклажани, цибулю, на цибулю моркву, на моркву, помідори. Солимо і перчимо до смаку.
  4. Ставимо в духовку на 180 градусів протягом 1,5-2 годин. За 15 хвилин до готовності, покласти лавровий лист і зубчик часнику. Готове блюдо можна посипати зеленню.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close