
Основним інгредієнтом чахохбілі вважалися дикі фазани, які мешкали в горах Грузії. Рецепт чахохбілі значно змінився, адже фазан став великий дивиною. Наш рецепт з куркою!
Інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста 3 штуки
- Курячі стегенця 800 грам
- Помідори 3 штуки
- Хмелі-сунелі 1 чайна ложка
- Аджика 1 чайна ложка
- Кріп за смаком
- Часник 3 зубчики
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Приготування:
- Наріжте цибулини півкільцями і обсмажте їх до рум’яності.
- Нарубайте курячі стегенця і додайте їх до цибулі.
- Обшпарте томати, зніміть з них шкірку і додайте в сковороду.
- Всипте хмелі-сунелі і аджику, посоліть і поперчіть.
- Ретельно перемішайте, накрийте кришкою і тушкуйте протягом 10 хвилин.
- Посипте зеленню і рубаним часником.
- Розкладіть по тарілках і подавайте разом з соусом і хорошим настроєм!
Смачного!