ГарніриДругі стравиСтрави з овочів

Брюссельська капуста в смаженому вершковому маслі

Вершкове масло – унікальний продукт, який робить смачніше будь-яку страву, куди б його не додали. Воно скрасить навіть такий складний для багатьох овоч, як брюссельська капуста. Щоб брюссельська капуста вийшла по-справжньому смачною і не гірчила, виріжте з неї серцевини й готуйте тільки зелене листя. Після бланшування змішайте капусту зі смаженим вершковим маслом зі спеціями й збризніть лимоном. Смажене масло додасть їй легкий вершково-горіховий присмак і зробить відмінним гарніром до будь-якої м’ясної страви.

Інгредієнти:

  • Брюссельської капусти 700 грамів, серцевину виріжте, листя зніміть
  • Підсоленого окропу 4,5 літри
  • Вершкового масла 3 столові ложки
  • Кмину 1 столова ложка
  • Щіпка подрібненого чорного перцю
  • Щіпка солі
  • Сік половини лимона
  • Кріп

Приготування:

  1. У великій каструлі доведіть підсолену воду до кипіння. Додайте брюссельську капусту і бланшуйте приблизно 1 хвилину до яскраво-зеленого кольору.
  2. У сотейник покладіть вершкове масло, тмин і мелений чорний перець. Підсмажте масло до коричневого кольору.
  3. Додайте в смажене масло ошпарену брюссельську капусту і перемішайте, щоб повністю її покрити. Підсолити, посипте кропом, збризніть лимонним соком і подавайте.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Овочеве рагу з курячими ніжками

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 оцінок, середнє: 5,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close