Π“Π°Ρ€Π½Ρ–Ρ€ΠΈΠ”Ρ€ΡƒΠ³Ρ– стравиБтрави Π· Π³Ρ€ΠΈΠ±Ρ–Π²Π‘Ρ‚Ρ€Π°Π²ΠΈ Π· ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ–Π²

Π‘Ρ€ΠΎΠΊΠΎΠ»Ρ– Π· Π³Ρ€ΠΈΠ±Π°ΠΌΠΈ

Π‘Ρ€ΠΎΠΊΠΎΠ»Ρ– Π· Π³Ρ€ΠΈΠ±Π°ΠΌΠΈ – соковито, корисно Ρ– Π΄ΡƒΠΆΠ΅ смачно!
ΠŸΠΎΠ΄Π°Π²Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π³Π°Ρ€Π½Ρ–Ρ€ Π· Ρ€Ρ–Π·Π½ΠΈΠΌΠΈ соусами, ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° ΠΏΡ€ΠΈ смаТСнні спрСсувати Π² нього часточку часнику, Ρ‰ΠΎΠ± ΠΎΡ‚Ρ€ΠΈΠΌΠ°Ρ‚ΠΈ Π½Π΅ΠΉΠΌΠΎΠ²Ρ–Ρ€Π½ΠΈΠΉ Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚!

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Π‘Ρ€ΠΎΠΊΠΎΠ»Ρ– 200 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π“Π»ΠΈΠ²ΠΈ 350 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Рослинна олія 40 ΠΌΡ–Π»Ρ–Π»Ρ–Ρ‚Ρ€Ρ–Π²
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ Π·Π° смаком
  • Цибуля ріпчаста 0.5 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠΈ

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. ΠŸΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΡƒΠΉΡ‚Π΅ ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚ΠΈ. Π“Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° використовувати Π±ΡƒΠ΄ΡŒ-які, ΠΏΠΎΡ‡ΠΈΠ½Π°ΡŽΡ‡ΠΈ Π²Ρ–Π΄ ΠΌΠ°Π³Π°Π·ΠΈΠ½Π½ΠΈΡ… ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Ρ€ΠΈΡ†ΡŒ Ρ– Π³Π»ΠΈΠ², Π·Π°ΠΊΡ–Π½Ρ‡ΡƒΡŽΡ‡ΠΈ лісовими Π³Ρ€ΠΈΠ±Π°ΠΌΠΈ, Π°Π»Π΅ Π½Π΅ Π· ΠΌΠ°ΡΠ»ΡΠ½ΠΈΡΡ‚ΠΎΡŽ Ρ‚Π΅ΠΊΡΡ‚ΡƒΡ€ΠΎΡŽ. Маслюки ΠΉ Ρ–Π½ΡˆΡ– маслянисті Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ ΠΊΡ€Π°Ρ‰Π΅ Π·Π° всС Π½Π΅ смаТити Π· ΠΊΠ°ΠΏΡƒΡΡ‚ΠΎΡŽ, Ρ‚ΠΎΠΌΡƒ, Ρ‰ΠΎ Π²ΠΎΠ½ΠΈ Π²ΠΈΠ΄Ρ–Π»ΡΡŽΡ‚ΡŒ Π΄ΡƒΠΆΠ΅ Π±Π°Π³Π°Ρ‚ΠΎ Π²’язкої Ρ€Ρ–Π΄ΠΈΠ½ΠΈ. Π‘Ρ€ΠΎΠΊΠΎΠ»Ρ– Π²ΠΈΠΊΠΎΡ€ΠΈΡΡ‚ΠΎΠ²ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ як свіТа, Ρ‚Π°ΠΊ Ρ– Π·Π°ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠΆΠ΅Π½Π°. Π“ΠΎΡ‚ΡƒΡŽΡ‡ΠΈ свіТий ΠΎΠ²ΠΎΡ‡, ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Π½Π΅ΠΎΠ±Ρ…Ρ–Π΄Π½ΠΎ ΠΏΡ€ΠΎΠΌΠΈΡ‚ΠΈ, Ρ€ΠΎΠ·Ρ–Π±Ρ€Π°Ρ‚ΠΈ Π½Π° суцвіття Ρ– ΠΏΡ€ΠΎΠ±Π»Π°Π½ΡˆΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Π² ΠΎΠΊΡ€ΠΎΠΏΡ– Π· соком Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π° 2 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ΠΈ.
  2. ΠžΡ‡ΠΈΡΡ‚ΠΈΡ‚ΠΈ Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ Π²Ρ–Π΄ Π»ΡƒΡˆΠΏΠΈΠ½Π½Ρ, ΠΏΡ€ΠΎΠΌΠΈΡ‚ΠΈ ΠΉ Ρ€ΠΎΠ·Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π½Π°Π²ΠΏΡ–Π». Використовувати ΠΏΠΎΠ»ΠΎΠ²ΠΈΠ½Ρƒ ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Π°, якщо Π²Ρ–Π½ Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΉ. Нарізати ΠΏΡ–Π²ΠΊΡ–Π»ΡŒΡ†ΡΠΌΠΈ. На сковороді ΠΏΡ€ΠΎΠ³Ρ€Ρ–Ρ‚ΠΈ рослинну ΠΎΠ»Ρ–ΡŽ, викласти Π² Π½Π΅Ρ— Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»Π΅Π²Ρƒ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·ΠΊΡƒ. ΠžΠ±ΡΠΌΠ°ΠΆΠΈΡ‚ΠΈ ΠΏΡ€ΠΈΠ±Π»ΠΈΠ·Π½ΠΎ 3-4 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ΠΈ Π½Π° ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ³Π½Ρ– Π΄ΠΎ Ρ€ΡƒΠΌ’яності, Π°Π»Π΅ Π½Π΅ засмаТувати. Π¦ΠΈΠ±ΡƒΠ»Π΅Π²Π° Π½Π°Ρ€Ρ–Π·ΠΊΠ° ΠΏΠΎΠ²ΠΈΠ½Π½Π° стати ΠΌ’якою!
  3. ΠŸΡ€ΠΎΠΌΠΈΡ‚ΠΈ Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ (Π³Π»ΠΈΠ²ΠΈ) Π²Ρ–Π΄ ΠΏΠΈΠ»Ρƒ Ρ– Π±Ρ€ΡƒΠ΄Ρƒ, Π·Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π½Ρ–ΠΆΠΊΠΈ ΠΉ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ ΠΊΠΎΠΆΠ΅Π½ Π³Ρ€ΠΈΠ± брусочками. Π”ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Π½Π° сковороду Π΄ΠΎ обсмаТСної Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»Ρ–. Π’ΠΎΠΌΠΈΡ‚ΠΈ близько 5-7 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ Π½Π° ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ³Π½Ρ–. ΠŸΡ€ΠΈΡΠΎΠ»ΠΈΡ‚ΠΈ. Завдяки солі Π³Ρ€ΠΈΠ±Π½Π° Π½Π°Ρ€Ρ–Π·ΠΊΠ° швидшС Π²ΠΈΠΏΡƒΡΡ‚ΠΈΡ‚ΡŒ Ρ€Ρ–Π΄ΠΈΠ½Ρƒ, яку Π½Π΅ΠΎΠ±Ρ…Ρ–Π΄Π½ΠΎ Π²ΠΈΠΏΠ°Ρ€ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ. Π’Ρ–Π»ΡŒΠΊΠΈ після Ρ†ΡŒΠΎΠ³ΠΎ Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ ΠΏΠΎΡ‡Π½ΡƒΡ‚ΡŒ обсмаТувати.
  4. Π‘Ρ€ΠΎΠΊΠΎΠ»Ρ– ΠΏΡ€ΠΎΠΌΠΈΡ‚ΠΈ, Ρ€ΠΎΠ·Π΄Ρ–Π»ΠΈΡ‚ΠΈ Π½Π° суцвіття. Викласти Π½Π° обсмаТСні Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ ΠΉ Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ Π² сковороді. Акуратно ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°Ρ‚ΠΈ, Ρ‰ΠΎΠ± ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Π΅Π²Π° Π½Π°Ρ€Ρ–Π·ΠΊΠ° виявилася Π·Π½ΠΈΠ·Ρƒ. ΠžΠ±ΡΠΌΠ°ΠΆΠΈΡ‚ΠΈ ΠΏΡ€ΠΈΠ±Π»ΠΈΠ·Π½ΠΎ 3-5 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½, ΠΏΠΎΠΌΡ–ΡˆΡƒΡŽΡ‡ΠΈ якомога Ρ€Ρ–Π΄ΡˆΠ΅. АлС Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ намагатися Π½Π΅ допускати пригорання страви.
  5. Π―ΠΊ Ρ‚Ρ–Π»ΡŒΠΊΠΈ вся маса ΠΏΡ€ΠΈΠ΄Π±Π°Ρ” золотисту, Ρ€ΡƒΠΌ’яну скоринку, станС ΠΌ’якою, Π°Π»Π΅ Π±ΡƒΠ΄Π΅ Ρ‚Ρ€ΠΈΠΌΠ°Ρ‚ΠΈ свою Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒ – вашС блюдо ΠΏΠΎΠ²Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŽ Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²ΠΎ! Π‘Π°Π³Π°Ρ‚ΠΎ Ρ€Π°Π΄ΡΡ‚ΡŒ Π½Π° Ρ†ΡŒΠΎΠΌΡƒ Π΅Ρ‚Π°ΠΏΡ– Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Π² нього смСтану Π±ΡƒΠ΄ΡŒ-якої Тирності – Ρ†Π΅ суто Π·Π° вашим баТанням!
  6. Викласти Π±Ρ€ΠΎΠΊΠΎΠ»Ρ– Π· Π³Ρ€ΠΈΠ±Π°ΠΌΠΈ Π½Π° Ρ‚Π°Ρ€Ρ–Π»ΠΊΠΈ ΠΉ ΠΏΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Π΄ΠΎ столу. Π‘Π»ΡŽΠ΄ΠΎ смачнС Ρ– Π² гарячому, Ρ– Π² Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Π½ΠΎΠΌΡƒ вигляді. МоТна Π·Π° смаком скропити соком Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π°, Ρ‰ΠΎΠ± капуста Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ ΠΏΠΎΠΌ’якшила свій Π³Ρ–Ρ€ΠΊΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΉ присмак.

Π‘Ρ€ΠΎΠΊΠΎΠ»Ρ– Π· Π³Ρ€ΠΈΠ±Π°ΠΌΠΈ – соковитий Ρ– смачний Π³Π°Ρ€Π½Ρ–Ρ€, який ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° ΠΏΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Π΄ΠΎ Π±ΡƒΠ΄ΡŒ-якого ΠΌ’ясного Π°Π±ΠΎ Ρ€ΠΈΠ±Π½ΠΎΠ³ΠΎ блюда, як самостійну страву Π·Ρ– ΡΠΌΠ΅Ρ‚Π°Π½ΠΎΡŽ, ΠΌΠ°ΠΉΠΎΠ½Π΅Π·ΠΎΠΌ Π°Π±ΠΎ ΠΊΠ΅Ρ‚Ρ‡ΡƒΠΏΠΎΠΌ, Ρ–Π½ΡˆΠΈΠΌΠΈ соусами. НайкращС Π³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Π² сСзон Π·Π±ΠΎΡ€Ρƒ Π±Ρ€ΠΎΠΊΠΎΠ»Ρ–, Ρ‰ΠΎΠ± максимально наситити свій ΠΎΡ€Π³Π°Π½Ρ–Π·ΠΌ Π²Ρ–Ρ‚Π°ΠΌΡ–Π½Π°ΠΌΠΈ ΠΉ ΠΌΡ–Π½Π΅Ρ€Π°Π»Π°ΠΌΠΈ. Буцвіття капусти Π·Π±Π΅Ρ€Π΅ΠΆΡƒΡ‚ΡŒ свій яскравий ΠΊΠΎΠ»Ρ–Ρ€, якщо Ρ—Ρ… ΠΏΡ€ΠΎΠ±Π»Π°Π½ΡˆΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Π² Π²ΠΎΠ΄Ρ– Π· соком Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π° Π°Π±ΠΎ Π΄Ρ€Ρ–Π±ΠΊΠΎΡŽ Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π½ΠΎΡ— кислоти.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚: Рис Π½Π° кокосовому ΠΌΠΎΠ»ΠΎΡ†Ρ–

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Π”ΠΈΠ²Ρ–Ρ‚ΡŒΡΡ Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ
Close
Close