Π”Ρ€ΡƒΠ³Ρ– стравиБтрави Π· Π³Ρ€ΠΈΠ±Ρ–Π²

Π‘Ρ–Π»Ρ– Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ смаТСні Π· Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»Π΅ΡŽ

Π‘Ρ–Π»Ρ– Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ смаТСні Π· Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»Π΅ΡŽ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° ΠΏΠΎΠ΄Π°Π²Π°Ρ‚ΠΈ Π· Π³Π°Ρ€Π½Ρ–Ρ€ΠΎΠΌ Π· ΠΊΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»Ρ–, Π³Ρ€Π΅Ρ‡ΠΊΠΈ Π°Π±ΠΎ пасти. Π’Π°ΠΊΠΎΠΆ Π²ΠΎΠ½ΠΈ Ρ†Ρ–Π»ΠΊΠΎΠΌ ΠΌΠΎΠΆΡƒΡ‚ΡŒ Π±ΡƒΡ‚ΠΈ ΡΠ°ΠΌΠΎΡΡ‚Ρ–ΠΉΠ½ΠΎΡŽ ΡΡ‚Ρ€Π°Π²ΠΎΡŽ – їсти Ρ—Ρ… ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° просто Π· Ρ…Π»Ρ–Π±ΠΎΠΌ. Π‘Ρ–Π»Ρ– Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ Π²ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Ρ–ΡŽΡ‚ΡŒ Π±Π΅Π·Π΄ΠΎΠ³Π°Π½Π½ΠΈΠΌ смаком Ρ– Π·Π°ΠΏΠ°Ρ…ΠΎΠΌ, Π½Π° Π²Ρ–Π΄ΠΌΡ–Π½Ρƒ Π²Ρ–Π΄ ΠΌΠ°ΡΠ»ΡŽΠΊΡ–Π² Ρ‚Π° Ρ–Π½ΡˆΠΈΡ… Π³Ρ€ΠΈΠ±Ρ–Π², Ρ†Π΅ самС Ρ‚ΠΎΠΉ Π²ΠΈΠ΄, який Π»ΡŽΠ±Π»ΡΡ‚ΡŒ всі. Π’ΠΎΠ½ΠΈ Π½Π΅ Π²Ρ‚Ρ€Π°Ρ‡Π°ΡŽΡ‚ΡŒ Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒ Ρ– ΠΊΠΎΠ»Ρ–Ρ€ ΠΏΡ–Π΄ час Ρ‚Π΅Ρ€ΠΌΠΎΠΎΠ±Ρ€ΠΎΠ±ΠΊΠΈ, Ρ‚ΠΎΠΌΡƒ ΠΊΠΎΡ€ΠΈΡΡ‚ΡƒΡŽΡ‚ΡŒΡΡ особливою ΠΏΠΎΠΏΡƒΠ»ΡΡ€Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŽ. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Π΄ обсмаТуванням лісові Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ Ρ€Π΅ΠΊΠΎΠΌΠ΅Π½Π΄ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π²Ρ–Π΄Π²Π°Ρ€ΠΈΡ‚ΠΈ Π² підсолСній Π²ΠΎΠ΄Ρ– для Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠΎΡ— Π±Π΅Π·ΠΏΠ΅ΠΊΠΈ.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Π‘Ρ–Π»Ρ– Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ 500 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Цибуля ріпчаста 200 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ Π·Π° смаком
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ Π·Π° смаком
  • Рослинна олія 60 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π’ΠΎΠ΄Π° 2 Π»Ρ–Ρ‚Ρ€ΠΈ

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. Π“Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ ΠΎΡ‡ΠΈΡ‰Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π²Ρ–Π΄ лісового сміття, ΠΌΠΈΡ”ΠΌΠΎ. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ Ρ‚Ρ€Π°ΠΏΠ»ΡΡŽΡ‚ΡŒΡΡ СкзСмпляри Π· Ρ‡Π΅Ρ€Π²ΠΈΠ²ΠΎΡŽ Π½Ρ–ΠΆΠΊΠΎΡŽ, Ρ—Ρ— ΠΎΠ±ΠΎΠ²’язково ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ Π·Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ. ΠŸΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ ΠΎΡ‡ΠΈΡ‰Π΅Π½Ρ– Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΊΡ€ΡƒΠΏΠ½ΠΎ, Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡ– СкзСмпляри ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π·Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Ρ†Ρ–Π»ΠΈΠΌΠΈ Π°Π±ΠΎ Ρ€ΠΎΠ·Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ просто Π½Π°Π²ΠΏΡ–Π».
  2. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΏΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π»Π΅Π½Ρ– Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ Π² киплячу підсолСну Π²ΠΎΠ΄Ρƒ, Π²Ρ–Π΄Π²Π°Ρ€ΡŽΡ”ΠΌΠΎ протягом 10 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½. Π£ процСсі варіння Π·Π½Ρ–ΠΌΠ°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΏΡ–Π½Ρƒ Π·Π° допомогою ΡˆΡƒΠΌΡ–Π²ΠΊΠΈ. ДСякі господині Ρ‚Ρ–Π»ΡŒΠΊΠΈ ΠΎΡˆΠΏΠ°Ρ€ΡŽΡŽΡ‚ΡŒ Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ ΠΎΠΊΡ€ΠΎΠΏΠΎΠΌ, Π°Π»Π΅ всС ΠΆ ΠΊΡ€Π°Ρ‰Π΅ Π½Π΅ Ρ–Π³Π½ΠΎΡ€ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Ρ†Π΅ΠΉ ΠΌΠΎΠΌΠ΅Π½Ρ‚ Ρ– Π·Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΠΈ всС як слід. ΠŸΡ–ΡΠ»Ρ закінчСння Π·Π°Π·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½ΠΎΠ³ΠΎ часу Π²Ρ–Π΄ΠΊΠΈΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ Π½Π° Π΄Ρ€ΡƒΡˆΠ»ΡΠΊ, Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ стСкти Ρ€Ρ–Π΄ΠΈΠ½Ρ–.
  3. Π‘ΠΊΠΎΠ²ΠΎΡ€ΠΎΠ΄Ρƒ відправляємо Π½Π° Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΉ вогонь, Π½Π°Π»ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ рослинну ΠΎΠ»Ρ–ΡŽ. Коли олія Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ Ρ€ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ, Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π² нього ΠΏΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π»Π΅Π½Ρ– Π±Ρ–Π»Ρ– Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ. Π‘ΠΌΠ°ΠΆΠΈΠΌΠΎ Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ протягом 10 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½, Π½Π΅ Π·Π°Π±ΡƒΠ²Π°ΡŽΡ‡ΠΈ ΠΏΠΎΠΌΡ–ΡˆΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ. Π—Π° Ρ†Π΅ΠΉ час ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠΈ Π³Ρ€ΠΈΠ±Ρ–Π² ΠΏΠΎΠ²ΠΈΠ½Π½Ρ– як слід ΠΏΡ–Π΄Ρ€ΡƒΠΌ’янитися, ΠΏΡ€ΠΈΠ΄Π±Π°Ρ‚ΠΈ золотистий ΠΊΠΎΠ»Ρ–Ρ€.
    Ріпчасту Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ ΠΎΡ‡ΠΈΡ‰ΡƒΡ”ΠΌΠΎ Π²Ρ–Π΄ Π»ΡƒΡˆΠΏΠΈΠ½Π½Ρ, Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΌΠΈ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ, Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π΄ΠΎ Π³Ρ€ΠΈΠ±Ρ–Π².
  4. ΠŸΡ€ΠΎΠ΄ΠΎΠ²ΠΆΡƒΡ”ΠΌΠΎ смаТити всС Ρ€Π°Π·ΠΎΠΌ Π΄ΠΎ ΠΌ’якості ΠΉ прозорості Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»Ρ– (Π·Π° часом Ρ†Π΅ ΡΡ‚Π°Π½ΠΎΠ²ΠΈΡ‚ΡŒ ΠΏΡ€ΠΈΠ±Π»ΠΈΠ·Π½ΠΎ 5-7 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½). На Ρ†ΡŒΠΎΠΌΡƒ Π΅Ρ‚Π°ΠΏΡ– приготування Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ солимо Ρ– посипаємо Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΌ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΌ ΠΏΠ΅Ρ€Ρ†Π΅ΠΌ Π·Π° смаком.
  5. Π—Π½Ρ–ΠΌΠ°Ρ”ΠΌΠΎ сковороду Π· вогню. ΠŸΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ страву Π½Π° стіл Π²Ρ–Π΄Ρ€Π°Π·Ρƒ ΠΆ після приготування, доповнивши Π³Π°Ρ€Π½Ρ–Ρ€ΠΎΠΌ Π·Π° баТанням. Π”ΠΎ Π±Ρ–Π»ΠΈΡ… Π³Ρ€ΠΈΠ±Ρ–Π² ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° ΠΏΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄Π²Π°Ρ€Π½Ρƒ Π³Ρ€Π΅Ρ‡ΠΊΡƒ, пасту, Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ Π΄ΡƒΠΆΠ΅ смачно Π· картопляним ΠΏΡŽΡ€Π΅ Π°Π±ΠΎ просто Π²Ρ–Π΄Π²Π°Ρ€Π΅Π½ΠΎΡŽ Π°Π±ΠΎ Π·Π°ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Π½ΠΎΡŽ ΠΊΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»Π΅ΡŽ.
    Аромат просто Ρ‡ΡƒΠ΄ΠΎΠ²ΠΈΠΉ!

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Π”ΠΈΠ²Ρ–Ρ‚ΡŒΡΡ Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ
Close
Close