Другі стравиСтрави з м'яса

Баранина тушкована в мультиварці

Незвично, ситно і чудово смачно! Приготуй!
Баранина тушкована в мультиварці – цікава і надзвичайно смачна страва. М’ясо для нього краще брати молоде, щоб результат був ще більш дивовижний. Готувати баранину таким способом дуже просто завдяки використанню мультиварки. М’ясо і всі інші інгредієнти виходять м’якими, ніжними та соковитими.

Інгредієнти:

  • Баранина 700 грамів
  • Айва 400 грамів
  • Корінь селери 200 грамів
  • Цибуля-шалот 80 грамів
  • Оливкова олія 60 мілілітрів
  • Вино біле 100 мілілітрів
  • Базилік 5 грамів
  • Суміш трав за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. Миємо, обсушуємо і нарізаємо крупно баранину. Миємо айву і корінь селери, очищаємо їх, в айви видаляємо серцевини. І айву, і корінь селери ріжемо пластинками. Цибулю чистимо, нарізаємо кільцями.
  2. Включаємо мультиварку, режим “Смаження” (або “Мультиповар”), наливаємо в чашу оливкову олію, прогріваємо. Викладаємо в чашу цибулю, помішуючи, обсмажуємо її 3-4 хвилини. Додаємо до цибулі м’ясо, смажимо його 12-15 хвилин, не забуваючи помішувати.
  3. Кладемо в чашу селеру й айву, перемішуємо, продовжуємо готувати все разом 3-4 хвилини.
  4. Наливаємо вино, перемішуємо. Приправляємо сіллю, перцем, сумішшю прованських трав, знову перемішуємо. Закриваємо кришку, включаємо режим “Тушкування”, на якому готуємо страву 40 хвилин.
  5. Готову страву розкладаємо по тарілках, прикрашаємо базиліком і подаємо на стіл.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Рагу з яловичини в мультиварці

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close