Другі стравиКотлети

Тефтелі з індички з сиром фета

Тефтелі з індички з сиром фета, часником і італійськими травами стануть прикрасою вашого улюбленого гарніру. Смакота!

Інгредієнти:

  • Фаршу з індички 450 грамів
  • Помідорів рубаних в соку 800 мілілітрів
  • Сиру фета 120 грамів
  • Яйця 1 штука
  • Половина склянки хлібних крихт
  • Дрібно нарізаної зелені петрушки 2 чайні ложки
  • Часнику 5 зубчиків
  • По чайній ложці солі, цукру й італійських трав
  • Половина чайної ложки чорного меленого перцю

Приготування:

  1. У широку каструлю вилийте помідори з соком. Додайте італійські трави, цукор, половину пропущеного через прес часнику і сіль. Перемішайте.
  2. Можна використовувати смачний соус домашнього приготування. Якщо ж ви готуєте влітку, то краще візьміть свіжі, очищені помідори, подрібніть їх і додайте все необхідне за рецептом.
  3. Змішайте м’ясний фарш з хлібними крихтами, яйцем, рубаною зеленню петрушки, сіллю і часником, що залишилися і чорним меленим перцем. Добре все перемішайте.
  4. Розділіть фарш на десять частин і скачайте вологими руками десять коржів.
  5. Сир розріжте на 10 кубиків і покладіть по кубику в кожен корж.
  6. Скачайте тефтелі й покладіть в помідорний соус. Накрийте кришкою і готуйте 15 хвилин, 2 рази перевернувши тефтелі й помінявши їх місцями.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт курячих котлет з сиром.

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close