Гнізда зі спагеті з беконом

Незвичайна подача спагеті з вершковим соусом з беконом! Такі “гнізда” ефектно виглядають на тарілці і їх легко різати ножем. Для страви потрібні звичайні інгредієнти й трохи вправності, щоб зібрати “гнізда” на вилку.
Інгредієнти:
- Спагеті 200 грамів
- Вершки 33% 4 столові ложки
- Бекон 50 грамів
- Часник 1 зубчик
- Яйце куряче 2 штуки
- Тертий сир пармезан 50 грамів
- Панірувальні сухарі 4 столові ложки
- Петрушка рубана 2 столові ложки
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Помідори черрі 6 штук
Приготування:
- Пасту відварюємо в підсоленій воді, воду зливаємо. Пасту залишаємо в каструлі. Зменшуємо вогонь до слабкого.
- Вливаємо вершки, порізаний бекон, черрі, часник, яйця і посічену петрушку. Тремо твердий сир типу пармезану. Все перемішуємо.
- Опускаємо в каструлю вилку вертикально і накручуємо спагеті до необхідного обсягу. Перекладаємо “гніздо” на деко. Посипаємо зверху сухарями й сиром.
- Запікаємо 15 хвилин при 200 градусах.
Смачного!